Αποστολή σε φίλοΕκτύπωση

Sitehelp

Η Τεχνολογία
 
Η ιστοσελίδα της Coral χρησιμοποιεί γραφικά, java scripts κ.α. για να μπορείτε να περιηγηθείτε πιο εύκολα τις πληροφορίες. Tην ιστοσελίδα της Coral μπορείτε να την δείτε καλύτερα σε internet explorer 6.0 και πάνω, Mozilla Firefox κλπ 
 
 
Συμβουλές πλοήγησης
 
Για να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της Coral με ευκολία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μενού πλοήγησης στο πάνω μέρος σε κάθε σελίδα. Πλοήγηση χωρίζεται σε τρία τμήματα:

Γενική Πλοήγηση
Τα menu που εμφανίζονται στο πάνω μέρος κάθε σελίδας αποτελούν τον «κορμό» του site και αναφέρονται στις γενικές – βασικές κατηγορίες του site.
Αριστερό Menu
Το menu στο αριστερό μέρος της κάθε σελίδας αποτελεί τις υποκατηγορίες της αντίστοιχης βασικής κατηγορίας στην οποία βρίσκεστε. Σε περίπτωση που δεν έχει υποκατηγορίες η συγκεκριμένη σελίδα/ενότητα, δεν εμφανίζεται menu στα αριστερά.

Κάτω menu
Το menu στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας είναι βοηθητικό και οδηγεί σε γενικές πληροφορίες όπως για παράδειγμα τους όρους Προστασίας προσωπικών δεδομένων, το sitemap (ο «σκελετός» του site με τη μορφή λίστας) κ.α.

Άλλες συμβουλές πλοήγηση
Πέρα από την πλοήγηση από τα menu υπάρχει στο κάτω μέρος της οθόνης το πεδίο της Αναζήτησης. Μέσω αυτού ο χρήστης μπορεί να ψάξει για οποιαδήποτε πληροφορία μέσα στο site της Coral. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να πληκτρολογήσει μια λέξη μέσα στο πεδίο (εκεί που γράφει ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ με κόκκινα γράμματα) και να πατήσει το κουμπί που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το πεδίο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: η Αναζήτηση δεν αφορά τον παγκόσμιο ιστό, δεν ψάχνει δηλαδή για πληροφορίες εκτός του site, όπως οι μηχανές αναζήτησης (π.χ. google).
Σε κάθε σελίδα, στο κάτω μέρος της πληροφορίας, υπάρχει το κουμπί «Επιστροφή» όπου πατώντας το ο χρήστης μπορεί να γυρίσει στην σελίδα στην οποία ήταν πρίν.

Εκτύπωση σελίδας
Στο πάνω δεξί τμήμα της κάθε σελίδας υπάρχει ένα εικονίδιο (εκτυπωτής) το οποίο πατώντας το ο χρήστης μπορεί να εκτυπώσει την πληροφορία της σελίδας στην οποία βρίσκεται.

Αποστολή σελίδας
Ακριβώς δίπλα από το κουμπί εκτύπωσης της σελίδας βρίσκεται ένα εικονίδιο το οποίο πατώντας το ο χρήστης μπορεί να στείλει την συγκεκριμένη σελίδα μέσω email σε κάποιον ο οποίος μπορεί να τον ενδιαφέρει η πληροφορία αυτή.