Αποστολή σε φίλοΕκτύπωση

H Coral Gas για το Σπίτι

Υγραέριο για το σπίτι.

 

Η σύγχρονη, οικονομική λύση.

Το χύμα υγραέριο σε δεξαμενή είναι μία από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενέργειας, με μοναδικά πλεονεκτήματα για κάθε σπίτι. Προσφέροντας οικονομία και αυτονομία, έρχεται στο σπίτι μας για να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής μας και να «ζεστάνει» την ατμόσφαιρα εύκολα και γρήγορα. Εξασφαλίζοντας έως και 30% οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο, το υγραέριο ενδείκνυται για συστήματα κεντρικής θέρμανσης, είναι ιδανικό για την κουζίνα και το τζάκι υγραερίου, για ζεστό νερό, ακόμα και για κλιματισμό ή θερμαινόμενες πισίνες.

 

Αποτελεί ιδανική λύση για τις περιοχές εκτός δικτύου φυσικού αερίου, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε όλοι τη δύναμη, την απόδοση και την ευελιξία μιας νέας, εναλλακτικής και καθαρής ενέργειας για κάθε μας ανάγκη.


Το υγραέριο της Coral Gas αποτελεί ένα καθαρό και αξιόπιστο καύσιμο για το σπίτι σας. Είναι ιδανική λύση εάν ζείτε εκτός περιοχών δικτύου φυσικού αερίου.

 

Χρησιμοποιώντας το υγραέριο στο σπίτι σας.

Το υγραέριο είναι πολύ ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού σας για τη θέρμανση, το ζεστό νερό, το μαγείρεμα, το μπάρμπεκιου, και τις πισίνες.

Το Υγραέριο LPG, είναι ένα καύσιμο λιγότερο βλαβερό για το περιβάλλον και την υγεία σας.

Τα προϊόντα της καύσης του υγραερίου εκπέμπουν μικρότερες ποσότητες CO2 συγκριτικά με άλλα καύσιμα*,

έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και παράγουν λιγότερα σωματίδια που μπορούν να προξενήσουν ατμοσφαιρική ρύπανση. [Πηγή: European LPG Association (2007)] *εξαιρείται το φυσικό αέριο.

Το υγραέριο είναι αξιόπιστο, μεταφερόμενο και ευέλικτο και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο φάσμα εφαρμογών. Παρέχει άμεσα διαθέσιμη ζέστη και ελέγχεται εύκολα, ώστε να αποτελεί την τέλεια εναλλακτική λύση για το δίκτυο φυσικού αερίου. Χρησιμοποιείται σε:

 

Μαγείρεμα

Το υγραέριο είναι ιδανικό καύσιμο για μαγείρεμα, γιατί παρέχει σταθερή θερμοκρασία, την οποία μπορείτε να ελέγχετε εύκολα.

Θέρμανση και ζεστό νερό

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγραέριο στο σπίτι σας για το σύστημα κεντρικής θέρμανσης, το τζάκι υγραερίου, και για το ζεστό σας νερό. Με τις επιλογές αυτές θα είστε σε θέση να χαλαρώσετε στη ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού σας ακόμη και στους κρύους χειμωνιάτικους μήνες


Εξωτερικές εφαρμογές

Εκτός από το ζεστό νερό, τη χρήση ως αέριο θέρμανσης, στην κεντρική θέρμανση και το μαγείρεμα, το υγραέριο της Coral Gas μπορεί να χρησιμοποιείται και σε εξωτερικές εφαρμογές για εξωτερικές θερμάστρες, μπάρμπεκιου και τη θέρμανση πισίνων.

Στη Coral Gas έχουμε πάθος για την ενέργεια και τους πελάτες μας. Με περηφάνια σας προσφέρουμε ένα καθαρό καύσιμο, και μέσα από την βαθιά μας γνώση και την αναπτυγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, αγωνιζόμαστε πάντα να προσφέρουμε τους καλύτερους και πιο ασφαλείς και αξιόπιστες τρόπους να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

 

Coral Gas. Η καθαρή και αξιόπιστη επιλογή.
Όταν το υγραέριο οικιακής θέρμανσης συνδυάζεται με την εγγύηση και την αξιοπιστία της Coral Gas, τότε έχετε στη διάθεσή σας ένα μοναδικό καύσιμο που υπερέχει σε:

 

Ασφάλεια

Η τεχνογνωσία της Coral Gas πηγάζει από την πολύχρονη εμπειρία της σε θέματα υγραερίου και τη βαθιά γνώση των κανονισμών και πρακτικών που ακολουθούνται παγκοσμίως.
Το έμπειρο δίκτυο συνεργατών της, με τον έλεγχο και την καθοδήγηση της Τεχνικής της Διεύθυνσης, εξασφαλίζει ασφάλεια στην εγκατάσταση, την τροφοδοσία και τη συντήρηση κάθε δεξαμενής υγραερίου.

 

Ευκολία

Με τη συμβολή των έμπειρων και εκπαιδευμένων τεχνικών συνεργατών της Coral Gas, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο (υπέργεια ή υπόγεια), τη χωρητικότητα και τη θέση της δεξαμενής σας ανάλογα με το χώρο και τις ανάγκες σας, ώστε άμεσα, γρήγορα και εύκολα να γίνει η τοποθέτησή της. Βασικές προϋποθέσεις για την εγκατάσταση μιας δεξαμενής υγραερίου είναι η ασφαλής πρόσβαση και στάθμευση βυτιοφόρου ανεφοδιασμού, καθώς και η ύπαρξη αποστάσεων ασφαλείας γύρω από τη δεξαμενή (τουλάχιστον 3 μέτρα περιμετρικά).


Εξυπηρέτηση – Αξιοπιστία

Με την υποστήριξη του Ομίλου της Motor Oil που έχει ένα από τα πλέον σύγχρονα και ευέλικτα διυλιστήρια στην Ευρώπη, διασφαλίζεται ο αδιάλειπτος εφοδιασμός του υγραερίου. Η διανομή γίνεται απευθείας από τις εγκαταστάσεις της Coral Gas μέσω του στόλου βυτιοφόρων της, εξασφαλίζοντας τη σωστή ποιότητα και τη σωστή ποσότητα σε κάθε παράδοση.


Οικονομία

Χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση του καυσίμου από τη μεγάλη του θερμογόνο δύναμη, τον υψηλό βαθμό απόδοσης καύσης, αλλά και το μειωμένο κόστος συντήρησης κ.λπ., κάθε νοικοκυριό επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στα λειτουργικά του έξοδα.

Καλέστε σήμερα στο 210-9491000 για να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Συχνές Ερωτήσεις.

 

1. Τι είναι το υγραέριο? Που χρησιμοποιείται;

Υγραέρια χαρακτηρίζονται οι υδρογονάνθρακες Προπάνιο και Βουτάνιο καθώς και τα Μίγματα τους, τα οποία προέρχονται είτε από τα κοιτάσματα Φυσικού Αερίου των οποίων αποτελούν συστατικό είτε όπως συμβαίνει στην Ελλάδα από την Διύλιση του αργού πετρελαίου.
Το υγραέριο είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε ενεργειακή ανάγκη σαν ένα αξιόπιστο, οικονομικό και φιλικό προς στο περιβάλλον καύσιμο .
Εφαρμογές Υγραερίου:

Βιομηχανία (Κλωστοϋφαντουργίες, χαρτοβιομηχανίες , βιομηχανίες δομικών υλικών , τροφίμων κλπ.)
Βιοτεχνική Επαγγελματική χρήση (Ξενοδοχεία , Εστιατόρια, Ζαχαροπλαστεία Αρτοποιία , πλυντήρια ρούχων, εταιρίες μεταποίησης κλπ)
Αγροτική Παραγωγή (τυροκομεία , εκκοκκιστήρια, ξηραντήρια καπνού-καλαμποκιού θερμοκήπια, πτηνοτροφεία, κλπ)
Auto gas (για την κίνηση οχημάτων)
Οικιακή χρήση Στο σπίτι μπορεί να καλύψει την Κεντρική Θέρμανση , ζεστό νερό , μαγείρεμα , ενεργειακό Τζάκι , θέρμανση πισίνας ακόμη και για κλιματισμό.

 

2. Τι προϋποθέσεις απαιτούνται για να βάλω δεξαμενή υγραερίου στο σπίτι μου;

Για την τοποθέτηση δεξαμενής υγραερίου για οικιακή χρήση απαιτούνται:

  • Ελεύθερος χώρος τουλάχιστον 3μ γύρω από την δ/ξ. (απαιτούμενος χώρος περίπου 8m x 7m) μακριά από εστίες ανάφλεξης, σε χώρους με καλό εξαερισμό.
  • Ασφαλής πρόσβαση και στάθμευση Β/φ σε απόσταση max 25m από το χώρο που θα τοποθετηθεί η δεξαμενή.
Ακόμη όμως κι αν δεν υπάρχουν οι παραπάνω βασικές προϋποθέσεις για τοποθέτηση δ/ξ , μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εναλλακτικές λύσεις που προσφέρει το υγραέριο με φιάλες υγραερίου FLV της Coral Gas που προσφέρουν ασφάλεια, αυτονομία, και οικονομία.

 

3. Τι θα χρειαστεί να κάνω για να χρησιμοποιήσω υγραέριο στο σπίτι μου;

Για εγκατάσταση υγραερίου στο σπίτι θα χρειαστείτε, έκτος των ειδικών συσκευών Υγραερίου (Λέβητας/Καυστήρας), ένα δίκτυο σωληνώσεων υγραερίου ( εξωτερικό ή/και εσωτερικό ) και μια ειδική Δεξαμενή (υπόγεια ή υπέργεια).
Με τη συμβολή των έμπειρων και εκπαιδευμένων τεχνικών συνεργατών μας, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της δεξαμενής, τη χωρητικότητα και τη θέση της ανάλογα με το χώρο και τις ανάγκες σας, ώστε άμεσα, γρήγορα και εύκολα να γίνει η τοποθέτησή και εγκατάσταση της.
Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, η Coral Gas αναλαμβάνει τον εφοδιασμό σας με υγραέριο προσφέροντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε τα οφέλη από τη χρήση του.

 

4. Είναι το υγραέριο οικονομικό καύσιμο;

Οι τιμές των καυσίμων αλλάζουν καθημερινά και μάλιστα όχι με τον ίδιο τρόπο για κάθε καύσιμο. Γενικά το υγραέριο είναι ένα οικονομικό καύσιμο, και ανάλογα με την περίοδο προσφέρει αυτονομία και οικονομία έως και 30% σε σχέση με το πετρέλαιο. Χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση του , από τη μεγάλη του θερμογόνο δύναμη, τον υψηλό βαθμό απόδοσης καύσης, αλλά και το μειωμένο κόστος συντήρησης κ.λπ., κάθε νοικοκυριό επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στα λειτουργικά του έξοδα.

 

5. Γιατί Υγραέριο Coral Gas;

Με την υποστήριξη του Ομίλου της Motor Oil που έχει ένα από τα πλέον σύγχρονα και ευέλικτα διυλιστήρια στην Ευρώπη, διασφαλίζεται ο αδιάλειπτος εφοδιασμός του υγραερίου. Η διανομή υγραερίου για το σπίτι γίνεται απευθείας από τις εγκαταστάσεις μας μέσω του στόλου βυτιοφόρων μας, εξασφαλίζοντας τη σωστή ποιότητα και τη σωστή ποσότητα σε κάθε παράδοση.
Η τεχνογνωσία μας πηγάζει από την πολύχρονη εμπειρία μας σε θέματα υγραερίου και τη βαθιά γνώση των κανονισμών και πρακτικών που ακολουθούνται παγκοσμίως. Το έμπειρο δίκτυο συνεργατών μας, με τον έλεγχο και την καθοδήγηση της Τεχνικής μας Διεύθυνσης, εξασφαλίζει ασφάλεια και αξιοπιστία.Φυλλάδιο