Αποστολή σε φίλοΕκτύπωση

Η Coral Gas για τους επαγγελματίες


Στη Coral Gas έχουμε πάθος για την ενέργεια και τους πελάτες μας. Με περηφάνια σας προσφέρουμε ένα καθαρότερο καύσιμο, και μέσα από την βαθιά μας γνώση και την αναπτυγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, αγωνιζόμαστε πάντα να προσφέρουμε τους καλύτερους και πιο ασφαλείς και αξιόπιστες τρόπους να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Έχουμε μία ομάδα έμπειρων ειδικών στο υγραέριο που μπορούν να σας προσφέρουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες και την υποστήριξη που χρειάζεστε.


Με τους ανθρώπους μας, την εμπειρία μας και την αναπτυγμένη τεχνολογία, η Coral Gas σας προσφέρει μια ενεργειακή λύση που καλύπτει τις ανάγκες σας.
Είμαστε από τους κυρίους προμηθευτές υγραερίου LPG και χρησιμοποιούμε την πολύχρονη εμπειρία μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις με επαγγελματισμό και προσαρμοσμένες στην ανάγκες της τοπικής αγοράς.


Η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας σε όλες τις διαδικασίες μας. Η Coral Gas εγκαθιστά τις δεξαμενές της και παρέχει τα προϊόντα της σε πλήρη συμμόρφωση με την τοπικές προδιαγραφές και τους κανονισμούς υγείας & ασφάλειας.

 

Το Υγραέριο LPG, είναι ένα καθαρότερο καύσιμο υψηλής αναφλεξιμότητας, που σημαίνει ότι είναι λιγότερο βλαβερό για το περιβάλλον και την υγεία σας σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα συμβατικά ορυκτά καύσιμα.


Τα προϊόντα της καύσης του υγραερίου εκπέμπουν μικρότερες ποσότητες CO2 συγκριτικά με άλλα καύσιμα*, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και παράγουν λιγότερα σωματίδια που μπορούν να προξενήσουν ατμοσφαιρική ρύπανση. [Πηγή: European LPG Association (2007)]
*εξαιρείται το φυσικό αέριο


Το υγραέριο είναι αξιόπιστο, μεταφερόμενο και ευέλικτο και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο φάσμα εφαρμογών. Παρέχει άμεσα διαθέσιμη ζέστη και ελέγχεται εύκολα, ώστε να αποτελεί την τέλεια εναλλακτική λύση για το δίκτυο φυσικού αερίου.

 

Εφαρμογές Υγραερίου:

 

Ξενοδοχεία

Εάν είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, χρειάζεστε μία αξιόπιστη πηγή ενέργειας για πολλές διαφορετικές εφαρμογές συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής θέρμανσης, του μαγειρέματος, του ζεστού νερού, των πισινών και του κλιματισμού. Χρησιμοποιώντας υγραέριο από τη Coral Gas έχετε μια αξιόπιστη πηγή ενέργειας για όλες αυτές τις εφαρμογές και με μικρότερο τον κίνδυνο διακοπών ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές.
Τα προϊόντα της καύσης του υγραερίου εκπέμπουν μικρότερες ποσότητες CO2 συγκριτικά με άλλα καύσιμα*, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και παράγουν λιγότερα σωματίδια που μπορούν να προξενήσουν ατμοσφαιρική ρύπανση. [Πηγή: European LPG Association (2007)]
*εξαιρείται το φυσικό αέριο

Θέρμανση και ζεστό νερό
Σταθερή τροφοδοσία θέρμανσης και ζεστού νερού είναι καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση της ευχάριστης διαμονής των επισκεπτών σας στο ξενοδοχείο ανά πάσα στιγμή. Η ζέστη από το υγραέριο είναι σταθερά διαθέσιμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το ξενοδοχείο για τη διασφάλιση αξιόπιστης θέρμανσης και μόνιμα ζεστού νερού.

Μαγείρεμα
Το τέλεια μαγειρεμένο φαγητό είναι καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας της τροφοδοσίας ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και χρησιμοποιώντας υγραέριο οι πελάτες σας απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα γευμάτων που έχουν μαγειρευτεί χρησιμοποιώντας καύσιμο για εύκολα ελεγχόμενη και καθαρότερη καύση.

Κλιματισμός
Οι καινούργιες εφαρμογές υγραερίου χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο και τώρα το υγραέριο της Coral Gas μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πλεονεκτική εναλλακτική λύση για νέες κλιματιστικές μονάδες.

Πισίνες
Το υγραέριο της Coral Gas είναι ιδανικό για τη θέρμανση του νερού στις πισίνες και στις εγκαταστάσεις SPA. Είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά, με την τροφοδοσία υγραερίου της Coral Gas μπορείτε να βοηθήσετε την πισίνα ή τις εγκαταστάσεις SPA να κρατήσουν τη σωστή θερμοκρασία, ακόμη και στους κρύους μήνες του χειμώνα.

Εστιατόρια

Τα εστιατόρια χρησιμοποιούν υγραέριο από τη Coral Gas γιατί προσφέρει ασφάλεια, αξιοπιστία, και υψηλής ποιότητας ενέργεια.
Το τέλεια μαγειρεμένο φαγητό είναι καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας της τροφοδοσίας ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και χρησιμοποιώντας υγραέριο οι πελάτες σας απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των γευμάτων που έχουν μαγειρευτεί χρησιμοποιώντας καύσιμο για πιο εύκολη ελεγχόμενη και καθαρότερη καύση.

Οι σεφ επιλέγουν το υγραέριο της Coral Gas για τους εξής λόγους:

1. Ταχύτητα
Παράγει άμεση θέρμανση, χωρίς την ανάγκη χρονικού διαστήματος προθέρμανσης.
2. Έλεγχος
Παράγει θέρμανση που ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες και τροποποιείται σύμφωνα με αυτές και κατανέμει τη θέρμανση καλύτερα στον εξοπλισμό μαγειρέματος.
3. Καθαριότητα
Καίει αποτελεσματικά χωρίς μαύρο καπνό. Δεν αφήνει σημάδια στον εξοπλισμό καθιστώντας ευκολότερο τον καθαρισμό του.

Επαγγελματικές μονάδες catering και τροφοδοσίες

Σχεδιασμένες να συνδυάζονται με φορητή αυτόνομη πηγή ενέργειας υγραερίου, ένα μεγάλο εύρος επαγγελματικών διατάξεων κέτερινγκ και τροφοδοσίας διατίθενται ήδη. Επιτρέπουν σε εστιατόρια να παρέχουν ζεστό φαγητό για ειδικές εξωτερικές περιστάσεις, όπως γάμους.

Αγροτικός τομέας

Το υγραέριο της Coral Gas χρησιμοποιείται για πολλές εφαρμογές στον αγροτικό τομέα. Παρέχεται σε δεξαμενές χύμα αποθήκευσης, και διατίθεται ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές.

Ορνιθοτροφεία

Η θέρμανση που παράγεται από το υγραέριο είναι άμεση κάτι που βοηθάει στο να έχουν οι νεοσσοί το κατάλληλο περιβάλλον διαβίωσης. Η σωστή θερμοκρασία περιβάλλοντος μπορεί να διατηρείται, βοηθώντας στην ταχύτερη ανάπτυξη και πιο ομοιόμορφη εκτροφή. Το υγραέριο παρέχει αυτονομία από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Εκτροφή χοίρων

Ταχείας αντίδρασης συστήματα ακτινοβολίας θερμότητας με υγραέριο ενδείκνυνται ιδιαίτερα για εξοπλισμό απογαλακτισμού όπου οι μικρότεροι χοίροι μπορούν να έχουν τη ζέστη που χρειάζονται. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιούνται για την παροχή θέρμανσης εγκαταστάσεων παραγωγής και πάχυνσης ζώων καθώς και την τροφοδοσία κινητών μονάδων εκτροφής χοίρων.

Συστήματα ξήρανσης

Το υγραέριο είναι ένα καθαρό καύσιμο κι έτσι υπάρχει μικρότερη πιθανότητα ατελούς καύσης, διείσδυσης νερού ή ιζημάτων καυσίμου. Μπορεί να τροφοδοτεί τους καυστήρες και μπορεί να μειώσει όλο και περισσότερο τις δαπάνες καθώς αυξάνεται η διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας.

Επέμβαση με φωτιά

Η αποστείρωση με φλόγα έχει εξελιχθεί σε ευρέως διαδεδομένη τεχνική καταπολέμησης ζιζανίων και ασθενειών. Ριπές προπανίου δημιουργούν υψηλή θερμοκρασία με καθαρότερη ελεγχόμενη φλόγα ακριβώς στο σημείο του ενδιαφέροντος.

Άλλες εφαρμογές

Ένα σύστημα υγραερίου που χρησιμοποιεί αγωγούς θέρμανσης ακτινοβολίας θερμότητας επιτρέπει τη ζέστη να κατευθύνεται με ακρίβεια στο σημείο που χρειάζεται, βοηθώντας στην εξοικονόμηση χρημάτων. Για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία, μπορεί να εφαρμόζεται ειδικός ‘έλεγχος ζωνών’ χωρίς να χρειάζεται να διατηρείται η ίδια θερμοκρασία σε όλη την περιοχή του πατώματος.
Το υγραέριο είναι επίσης ιδανικό για εξωτερικούς επαγγελματικούς χώρους ψυχαγωγίας, καθώς η θέρμανση μπορεί να κατευθύνεται σε εγκαταστάσεις ή πελάτες χωρίς να υπάρχουν μεγάλα κενά απώλειας θέρμανσης. Καθώς το σύστημα απαιτεί ελάχιστο χώρο, περισσότερα τετραγωνικά μέτρα μπορούν να αξιοποιούνται για την επαγγελματική χρήση της επιφάνειας.

Περονοφόρα οχήματα

Στο πέρασμα του χρόνου, τα περονοφόρα οχήματα (FLT) έχουν εξελιχθεί σε ιδιαίτερα ευέλικτα μέσα και ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της βιομηχανίας.

Υγραέριο για περονοφόρα οχήματα
Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τώρα το Υγραέριο (LPG) για να καλύψουν τις αυξανόμενες ενεργειακές τους ανάγκες. Κι αυτό διότι το υγραέριο είναι καύσιμο με καθαρότερη καύση, χαμηλό κόστος, ευέλικτο, ανθεκτικό και αξιόπιστο.

Κατάλληλο για μετακίνηση ευαίσθητων προϊόντων
Καθώς το υγραέριο της Coral Gas εκτελεί καθαρότερη καύση, προτιμάται για τη μετακίνηση ρυπογόνων και άσχημης οσμής προϊόντων.

Ήσυχη λειτουργία
Τα περονοφόρα που χρησιμοποιούν υγραέριο της Coral Gas βοηθούν στο να παραχθεί χαμηλότερος λειτουργικός θόρυβος, παρέχοντας καλύτερο περιβάλλον εργασίας όταν χρησιμοποιούνται εσωτερικά.

Πολύπλευρο
Τα περονοφόρα που τροφοδοτούνται με υγραέριο μπορούν να λειτουργούν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά ελαχιστοποιώντας τις δαπάνες, την αναξιοπιστία και τα προβλήματα υγείας και ασφάλειας που προκύπτουν εάν κάποιος χρειάζεται δύο διαφορετικούς στόλους με μία ομάδα οδηγών.

Γρήγορος ανεφοδιασμός
Τα περονοφόρα που κινούνται με υγραέριο ανεφοδιάζονται γρήγορα, εξαλείφοντας τους χρόνους που δεν χρησιμοποιούνται και καθιστώντας τα ιδανικά για συνεχή λειτουργία.

Μείωση δαπανών
Χρησιμοποιώντας το υγραέριο της Coral Gas προσφέρουν μεγάλη οικονομία καυσίμου και χαμηλές δαπάνες συντήρησης που μειώνουν τα καθημερινά λειτουργικά έξοδα.

Ισχυρό και διαθέσιμο
Το υγραέριο της Coral Gas έχει υψηλή ενεργειακή αξία και γι' αυτό το λόγο μπορεί να υποστηρίζει τη μετακίνηση μεγάλων φορτίων. Όλοι οι κατασκευαστές περονοφόρων οχημάτων παγκοσμίου κλάσης παράγουν εκδόσεις που μπορούν αν λειτουργήσουν με υγραέριο της Coral Gas.

Λύσεις αποθήκευσης
Το υγραέριο της Coral Gas μπορεί να αποθηκεύεται σε δεξαμενές είτε πάνω είτε κάτω από το έδαφος ή σε φιάλες καθιστώντας ιδιαίτερα ευέλικτη την αποθήκευση.

Διατάξεις θέρμανσης εξωτερικών χώρων

Ο τρόπος θέρμανσης των εξωτερικών χώρων με ‘ομπρέλες’ θέρμανσης ή "μανιτάρια" με υγραέριο συναντιέται όλο και συχνότερα στα ξενοδοχεία, καφέ, και εστιατόρια. Όχι μόνο αυξάνει σημαντικά τον αριθμό των επισκεπτών που μπορείτε να φιλοξενήσετε εξωτερικά, αλλά βελτιώνει και τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας επεκτείνοντας την περίοδο της καλοκαιρίας.

Γεννήτριες έκτακτης ανάγκης

Εάν το ξενοδοχείο σας απαιτεί γεννήτριες για να διασφαλίζεται η διαθεσιμότητα ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση ανάγκης, συμβουλευτείτε τους αρμόδιους για το υγραέριο της Coral Gas.

Αποτεφρωτήρες

Το αυξανόμενο κόστος της απόρριψης απορριμμάτων οδηγεί πολλούς ξενοδόχους στην καύση των απορριμμάτων τους στις εγκαταστάσεις τους. Οι αποτεφρωτήρες απορριμμάτων υγραερίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ξενοδοχεία.

Διατάξεις καταπολέμησης κουνουπιών

Μία διάταξη καταπολέμησης κουνουπιών υγραερίου μπορεί να συμβάλλει στην καταστολή του προβλήματος των κουνουπιών. Η εφαρμογή γίνεται όλο και δημοφιλέστερη σε τροπικές περιοχές και ενδείκνυται ιδιαίτερα για τη χρήση σε εξωτερικές επιφάνειες όπου περιορίζεται η χρήση εναλλακτικών μορφών τροφοδοσίας ενέργειας.

Φωτισμός με φλόγες

Αυτή η εφαρμογή αντικαθιστά τα συμβατικά φώτα δρόμου με φωτισμό φλόγας, όπου η τροφοδοσία του υγραερίου ενσωματώνεται στη βάση του φωτός.

Γεννήτριες έκτακτης ανάγκης

Εάν το εστιατόριό σας απαιτεί γεννήτριες για να διασφαλίζεται η διαθεσιμότητα ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση ανάγκης, συμβουλευτείτε τους αρμόδιους για το υγραέριο της Coral Gas.