Αποστολή σε φίλοΕκτύπωση

Φιάλες

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Φιάλες Υγραερίου με ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV.

Η Coral Gas σάς φέρνει πρώτη τη φιάλη υγραερίου με ειδική βαλβίδα ασφάλειας Flow Limiter Valve - FLV, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή διπλό επίπεδο ασφαλείας!

Χάρη στον ειδικό προστατευτικό μηχανισμό της, η νέα βαλβίδα περιορίζει τη ροή του υγραερίου σε περίπτωση εκτεταμένης διαρροής καθώς και σε περίπτωση εμπλοκής τής στρόφιγγας σε ανοιχτή θέση παρέχοντας επιπλέον σιγουριά στον οικιακό αλλά και επαγγελματία καταναλωτή. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί μια σημαντική καινοτομία, καθώς παρέχει στους καταναλωτές υγραερίου ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, τηλεφωνήστε στο 800 11 90 600 (χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο) ή στο 210 9491061.

Η μπορντό φιάλη της Coral Gas, για οικιακή χρήση, με ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV. Η γκρι φιάλη προπανίου της Coral Gas, 13κιλά & 15κιλά, για επαγγελματική χρήση, με ειδική βαλβίδα ασφαλείας FLV.

 

Χαρακτηριστικά Φιαλών

Φιάλη FLV, 10k (μείγμα)

Περιεχόμενο: Μίγμα υγραερίου
Προορίζεται για διάφορες οικιακές χρήσεις (μαγείρεμα, θέρμανση, ψήσιμο, bbq κλπ)

 

Φιάλη FLV, 13k & 25k (προπάνιο)

Περιεχόμενο: Προπάνιο υγραερίου
Προορίζονται για επαγγελματική χρήση (ταβέρνες, ομπρέλες θέρμανσης κλπ)

 

Παράδοση φιαλών στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας (πρόγραμμα Home Delivery)

Με ταχύτητα και ασφάλεια το δίκτυο των καλά εκπαιδευμένων και έμπειρων συνεργατών της Coral Gas θα σας παραδώσει τη φιάλη σας με ένα τηλεφώνημα στο 800 11 90 600 (χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο) ή στο 210 9491061.