Αποστολή σε φίλοΕκτύπωση

Φιαλίδια

Τα φιαλίδια υγραερίου των 190g της Coral Gas (μη επαναπληρούμενα), γεμίζονται με αυστηρά ελεγχόμενο τρόπο με βουτάνιο του εμπορίου (σύμφωνα με τις ελληνικές προδιαγραφές), για να εξασφαλίζεται χαμηλή εσωτερική πίεση σε συνθήκες λειτουργίας. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαίας ποιότητας και ικανοποιούν τις ευρωπαϊκές και ελληνικές προδιαγραφές. Η παραγωγή γίνεται σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Κοινότητας EN417 του Σεπτεμβρίου του 1992.

Η Coral Gas παράγει φιαλίδια αυτού του τύπου στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής. Η εταιρία παράγει τόσο τα δικά της επώνυμα φιαλίδια "Coral Gas" όσο και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label) για τις μεγαλύτερες εταιρίες super markets. Το 25% της συνολικής παραγωγής φιαλιδίων της Coral Gas εξάγεται σε 16 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

 

Χρήσεις:


Τα φιαλίδια υγραερίου 190 g χρησιμοποιούνται στις κατάλληλες συσκευές για το στιγμιαίο βράσιμο νερού για καφέ ή τσάι και για φωτισμό. Η χρήση τους είναι πολύ διαδεδομένη τόσο στο σπίτι όσο στη δουλειά αλλά και στην εξοχή.

Η Coral Gas πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους για την ποιότητα και την ασφάλεια, σε όλα τα στάδια της παραγωγής:

  • Κάθε παρτίδα φιαλιδίων βουτανίου παραλαμβάνεται μαζί με ένα πιστοποιητικό συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές.

  • Εφαρμόζονται αυστηρές διαδικασίες προμήθειας και επιθεώρησης όλων των πρώτων υλών.
  • Η ημερομηνία παραγωγής και ο αριθμός σειράς επισημαίνονται σε όλα τα φιαλίδια, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η δυνατότητα παρακολούθησης και εντοπισμού των προϊόντων.

  • Έλεγχος με ηλεκτρονικό εξοπλισμό του βάρους των φιαλιδίων που παράγονται με σύστημα αυτόματης απόρριψης των φιαλιδίων που ξεφεύγουν από τις προδιαγραφές.

  • Έλεγχος για ασφάλεια από ενδεχόμενες διαρροές και μηχανικός έλεγχος ακεραιότητας των παραγόμενων φιαλιδίων. Αξιολόγηση της διαδικασίας παραγωγής, κάθε φορά που ξεκινάει νέα παραγωγή. Αυτή η αξιολόγηση ξεκινάει με τη δοκιμή δείγματος φιαλιδίων μέχρι σημείου καταστροφής σε εξειδικευμένο εξοπλισμό ελέγχου της ακεραιότητας.