Αποστολή σε φίλοΕκτύπωση

Βιομηχανικά Καύσιμα

Εμπορία Χονδρικής υγρών καυσίμων

Η Coral Α.Ε. εξυπηρετεί πανελλαδικά ή και εκτός της Ελληνικής επικράτειας, ένα μεγάλο εύρος πελατών χονδρικής, προμηθεύοντας με τεχνολογικά προηγμένα καύσιμα τον ευρύτερο εμπορικό τομέα από τον κλάδο βιομηχανίας ,γενικού εμπορίου, κατασκευών και μεταφορών μέχρι εμπόρων υγρών καυσίμων.
Δραστηριοποιείται πανελλαδικά από τις 4 ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης πετρελαιοειδών καθώς και από πληθώρα σημείων φόρτωσης είτε στα διυλιστήρια είτε σε αποθήκες τρίτων μεταφέροντας καθημερινά με ιδιόκτητο και μισθωμένο υπερ-σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων, πάνω από 1.000.000 λίτρα υγρών καυσίμων για τις ανάγκες θέρμανσης και κίνησης του οικιακού ή και εμπορικού τομέα αντίστοιχα. 

Η εταιρεία συνδυάζοντας την τεχνολογική υπεροχή της Shell με ένα από τα πλέον σύγχρονα και σύνθετα σε παγκόσμιο μέγεθος διυλιστήριο, αυτό της Μοτορόιλ Ελλάς, μπορεί και προσφέρει από καύσιμα απλής ορυκτής τεχνολογίας έως καύσιμα με ειδικά πρόσθετα και ειδικής σύνθεσης που προσφέρουν λειτουργική υπεροχή, μακροζωία και οικονομία όπου χρησιμοποιούνται.

Η Coral Α.Ε. είναι η πρώτη επιλογή των πελατών της όταν πρόκειται για τις ενεργειακές τους ανάγκες σε υγρά καύσιμα. Με συνέπεια, αξιοπιστία και ευκολία είναι πάντα κοντά τους, κατανοώντας την ανάγκη τους για απρόσκοπτη και αδιάκοπη παραγωγική λειτουργία με αποδοτικότητα και οικονομία.

 

 Σημεία υπεροχής:

• Λειτουργική αποδοτικότητα, ευελιξία και ταχύτητα σημείων φόρτωσης


• Διασφάλιση ποιότητας & ποσότητας παραδιδόμενων προϊόντων και ασφάλειας εκφόρτωσης μέσω ειδικών ελέγχων


• Προϊοντική αρτιότητα και επάρκεια καθώς και κεφαλαιακή διάρθρωση, ικανή να στηρίξει τους μεγάλους καταναλωτές

 

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, εμπιστευτείτε την Coral Α.Ε. και αξιοποιείστε στο έπακρο την αξιοπιστία, την ποιότητα και την οικονομία που τα καύσιμά μας σας δίνουν.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες ως προς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, επιλέξτε τον κλάδο που σας ενδιαφέρει.