Αποστολή σε φίλοΕκτύπωση

Ποσοτικός Έλεγχος (Smart Ring)

Ηλεκτρονικός Ποσοτικός Έλεγχος (Smart Ring)

Για τον εφοδιασμό πετρελαίου θέρμανσης, παρέχουμε τώρα τη δυνατότητα ηλεκτρονικού ποσοτικού ελέγχου κατά τη διάρκεια της παράδοσης/παραλαβής του πετρελαίου.

Απλή τοποθέτηση
Παρέχεται η δυνατότητα διακριτικής προσάρτησης ενός ελαστικού δακτυλίου (πηνίου) στο στόμιο της δεξαμενής. Η τοποθέτηση είναι συνήθως απλή και σύντομη χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε σύνδεση με ηλεκτρικό κύκλωμα.

Λειτουργία ελέγχου ποσότητας
Ο ειδικός αυτός δακτύλιος και η διαδικασία ανεφοδιασμού μέσω αυτού είναι σχεδιασμένοι να αποτρέπουν τυχόν ποσοτικές αποκλίσεις μεταξύ της παραγγελίας και της πραγματικής ποσότητας που παραλαμβάνετε. Ο δακτύλιος εμπεριέχει τα στοιχεία του πελάτη και η διαδικασία ροής του καυσίμου από το βυτίο προς τη δεξαμενή είναι δυνατή μόνο όταν το ακροσωλήνιο ανεφοδιασμού βρίσκεται εντός του στομίου της δεξαμενής πετρελαίου θέρμανσης στο οποίο έχει τοποθετηθεί ο δακτύλιος.

Αυτόματη τιμολόγηση
Μετά το τέλος του ανεφοδιασμού, εκδίδεται αυτόματα, χωρίς παρεμβολή ανθρώπινου παράγοντα, μηχανογραφημένο παραστατικό στο οποίο θα αναγράφεται η ποσότητα που καταγράφηκε από το μηχανισμό του δακτυλίου.

 

Για πληροφορίες ή παραγγελία Smart Ring, μπορείτε να καλείτε στο παρακάτω τηλέφωνο ή να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την παρακάτω φόρμα, Φόρμα Πληροφοριών/Παραγγελίας Smart Ring

Πανελλαδικό τηλέφωνο παραγγελιών: 18330*
*χρέωση αστικής κλήσης

Επίσης, για το νομό Αττικής, στο τηλέφωνο 801 11 20406 και για την υπόλοιπη Ελλάδα και στα κατά τόπους πρατήρια Shell.