Αποστολή σε φίλοΕκτύπωση

Ευκαιρίες Απασχόλησης

Photo Description

Η Coral A.E. είναι μέλος της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ (ΜΟΕ) που κατέχει ηγετικό ρόλο στον τομέα της διύλισης αργού πετρελαίου προμηθεύοντας τις αγορές τις οποίες εξυπηρετεί με ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας προϊόντων.

 

Με γνώμονα την έμφαση στον πελάτη και το σεβασμό τόσο στο ανθρώπινο περιβάλλον όσο και στις ανθρώπινες ανάγκες, η Coral Α.Ε. αξιοποιεί τα θετικά στοιχεία του παρελθόντος της, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην Ελληνική αγορά και θέτει τους νέους στόχους της για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

 

Μια καριέρα στην Coral Α.Ε. δεν είναι απλά μια δουλειά, αλλά η δυνατότητα για επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη μέσω της εργασίας. Αν είστε απόφοιτος ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης, αυτή είναι η ευκαιρία σας να ξεκινήσετε την καριέρα σας.

 

Αν σας ενδιαφέρει η θέση του οδηγού βυτιοφόρου και διαθέτετε δίπλωμα κατηγορίας Ε και ADR, στείλτε μας το βιογραφικό σας.

 

Οποιαδήποτε κι αν είναι η επαγγελματική σας εμπειρία και οι φιλοδοξίες σας για μια μελλοντική καριέρα, είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία στην Coral Α.Ε.!