Αποστολή σε φίλοΕκτύπωση

Εκπαίδευση και Ανάπτυξη

Photo Description

Στην Coral Α.Ε. θα «μπείτε στη δουλειά» από την αρχή, σε όποιο από τα τμήματα και αν ενταχθείτε.

Αφού σας καλωσορίσουμε και σας δώσουμε χρόνο να προσαρμοσθείτε, θα διαπιστώσετε ότι μάθηση "στην πράξη" σημαίνει ότι η ανάληψη πραγματικών ευθυνών και η λήψη αποφάσεων γρήγορα φτάνουν στην αιχμή του δόρατος, δηλαδή σε εσάς.

 

Παρ' όλα αυτά, αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη σοβαρότητα την επένδυση που πραγματοποιούμε τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας εξέλιξη. Στοχεύουμε στο να σας εξοπλίσουμε με υπερσύγχρονες, αξιοποιήσιμες γνώσεις για την επαγγελματική και προσωπική σας εξέλιξη.

 

Στοχεύουμε να προσφέρουμε στους υπαλλήλους μας ένα συνδυασμό ενδοεπιχειρησιακής και μη κατάρτισης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Η κατάρτιση αυτή συνεπώς είτε θα προσφέρεται από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες, είτε θα παρέχεται από τις ειδικευμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις της Coral.

Η φύση της κατάρτισης αυτής θα είναι αντικείμενο δικής σας αποφάσεως σε συνεργασία με τον υπεύθυνο της ομάδας σας, ενώ θα έχετε κάθε υποστήριξη για τη λήψη των σωστών αποφάσεων ως προς την εκπαίδευσή σας από τους υπεύθυνους εκπαίδευσης και ανάπτυξης της εταιρείας μας.

 

Από την αρχή λοιπόν, τα πρώτα σας βήματα στην Coral θα τα διαχειρισθείτε ως ένα βαθμό εσείς οι ίδιοι, ενώ σε ορισμένους τομείς, έχουμε σχεδιάσει πρωτοποριακά εργαλεία αυτοανάπτυξης των ανθρώπων μας, κι εφαρμόζουμε πρόγραμμα που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της προσωπικής και επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, βοηθώντας τους να πετύχουν στα καθήκοντά τους και να συνεισφέρουν στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

 

Όσον αφορά την ανάληψη νέων ρόλων στις πρώτες φάσεις της σταδιοδρομίας σας, το χρονοδιάγραμμά τους θα διαμορφωθεί αναλόγως του τεχνικού ή επαγγελματικού κλάδου στον οποίο κινείσθε, καθώς κι από την κατεύθυνση που επιθυμείτε να ακολουθήσετε.

Θα έχετε την καθοδήγηση του υπεύθυνου της ομάδας σας, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχετε ενεργά σε μια διαδικασία που σας επιτρέπει να κάνετε αίτηση για θέσεις που αφορούν όλα τα τμήματα της εταιρίας.

Η Coral λειτουργεί αξιοκρατικά και τα νέα καθήκοντα ή οι προαγωγές εξαρτώνται από την αποδοτικότητα και τις ικανότητές σας. Μέσω των διαδικασιών αξιολόγησης εκτιμάτε την πρόοδο που σημειώσατε ως προς την επίτευξη στόχων που έχετε θέσει, αναλύονται οι τομείς όπου πρέπει να βελτιωθείτε, καθώς και οι νέες προκλήσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε.