Αποστολή σε φίλοΕκτύπωση

Γενικές πληροφορίες

Photo Description

ΧΑΡΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΚΑYΣΙΜΑ SHELL
Τα καύσιμα Shell ξεκίνησαν την πορεία τους στην Ελλάδα το 1926 υπηρετώντας με συνέπεια και αξιοπιστία τον τελικό καταναλωτή καθώς και πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας.

Ειδικότερα, με το λανσάρισμα της Shell V-Power, V-Power Racing, του Diesel Extra και του V-Power Diesel ο τελικός καταναλωτής απέκτησε επιπλέον επιλογή καυσίμων σχεδιασμένων για υψηλές επιδόσεις και καλύτερη συντήρηση των κινητήρων αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και σκαφών. Στον τομέα του πετρελαίου κίνησης, με τον οποίο εφοδιάζεται η πλειονότητα των μεσαίων και μεγάλων σκαφών αναψυχής (yachts), το V-Power Diesel αποτελεί καινοτομία για την ελληνική αγορά. To V-Power Diesel είναι το μόνο πετρέλαιο που χρησιμοποιεί τεχνολογία μετατροπής φυσικού αερίου σε υγρό καύσιμο (Gas to Liquid-GTL).

Επίσης, για την καλύτερη διασφάλιση της ποιότητος και σωστής ποσότητας κατά την παράδοση του καυσίμου, εμπλουτίσαμε το πρόγραμμα ελέγχου ποιότητας και ποσότητας καυσίμων που πρώτη η Shell εισήγαγε το 1999 με μια καινοτόμο μέθοδο ηλεκτρονικού ποσοτικού ελέγχου ειδικά σχεδιασμένη για τα σκάφη αναψυχής.
Από το καλοκαίρι του 2010 η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης και εφοδιασμού σε σκάφη αναψυχής.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ SHELL

  • Ηλεκτρονικός Ποσοτικός Έλεγχος
  • Συνεχής Ποιοτικός Έλεγχος
  • Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών Marine Loyalty Card
  • Απλή διαδικασία παραγγελίας & ανεφοδιασμού
  • Επαρκές δίκτυο παράδοσης

 Γιά περισσότερες πληροφορίες δείτε το σχετικό μας φυλλάδιο πατώντας εδώ (Ελληνικά) και εδώ (Αγγλικά).